Skunk Autoflower

Skunk Autoflower

5.99

Wanneer je een wietplant wilt die gemakkelijk te groeien is en weinig onderhoud nodig heeft is de Sensi Skunk Autoflower een echte aanrader. De wietzaadjes zijn gefeminiseerd waardoor je altijd een vrouwelijke plant hebt. Sensi Skunk Autoflower is gekruist met een Ruderalis-soort wat zorgt voor de topkwaliteit van zowel de plant als de opbrengst.

Doordat het een autoflower betreft kan de plant zowel binnen als buiten prima groeien. Daarnaast is warmte wel fijn voor de plant maar niet perse nodig, het kan ook prima groeien in een koeler klimaat. De zelfbloeiende Sensi Skunk gaat automatisch over op de bloeiperiode, je hoeft geen rekening te houden met de lichtcyclus.

Sensi Skunk Autoflower wietzaadjes zorgen voor een sterke plant met een compacte structuur. De takken zijn kort en stevig en de opbrengst is vaak redelijk groot.

Aantal

De smaak van Sensi Skunk

De smaak van de Sensi Skunk Autoflower is vrijwel hetzelfde als de originele Sensi Skunk: de smaak is zoet en doet denken aan citrus. Deze ‘citrus explosie’ is typerend voor deze plant, andere skunk planten hebben dit veel minder. Zelfs degene die met regelmaat een wietje roken zullen versteld staan van de heerlijke smaak.

Het effect van Sensi Skunk

Sensi Skunk is een Indica soort, dit houdt in dat het voornamelijk lichamelijk z’n uitwerking heeft. Het gebruik van Sensi Skunk kan je een heerlijk ontspannen, relaxed en tegelijkertijd een opgeheven gevoel geven.

Resultaat gegarandeerd!

Wanneer je besluit Sensi Skunk Autoflower wietzaadjes te kweken is resultaat (bijna) gegarandeerd. Dit komt mede omdat de plant een onwijs makkelijk karakter heeft en zelfs wanneer er kweekproblemen voorkomen kan de plant zich gezond houden. Het is dus een echte aanrader voor beginnende wietkwekers omdat er eigenlijk niets fout kan gaan en je gegarandeerd een goed resultaat zult behalen.

Breeder

Sensi Seeds

Type

Vrouwelijke Autoflower

Binnen/Buiten

Zowel geschikt voor binnen als buiten kweek.

Hoogte

Klein maar zeer compact = relatief hoge opbrengst

Bloeiperiode

45 – 50 dagen

Opbrengst

Relatief hoog door compacte structuur

Overige

80% Indica, daarnaast ideaal voor het Nederlandse klimaat

TOP