Oer Skunk Autoflower

Oer Skunk Autoflower

4.99

De Oer Skunk Vrouwelijke Autoflower wordt beschouwd als één van de iconische en invloedrijke wiet soorten van onze tijd. Fans van de old school cannabis-ervaring zullen gelijk helemaal weg zijn van dit soortje.

Aantal

Oer Skunk Autoflower wietzaadjes zijn ideaal voor de beginnende kweker. Kwekers die met een zekere mate van discretie willen kweken, zullen ontdekken dat deze soort daar heel geschikt voor is.

De bloeitijd van de Oer Skunk Vrouwelijke Autoflower is gemiddeld, ze heeft 9 – 10 weken nodig van ontkieming naar oogst. Als je haar binnen kweekt, kan elke plant ongeveer 60 gram hoogkwalitatieve toppen produceren. In de buitenkweek groeien je planten op tot een hoogte van ongeveer 90 cm en produceren ze 30-80 g/plant, een en ander hangt af van het klimaat – hoe warmer hoe beter.

Rookverslagen melden een geweldige all-round blow die uitstekend geschikt is om met vrienden te delen of om na een lange dag mee te ontspannen.

Fans van Skunk en automatisch bloeiende planten die op zoek zijn naar een beetje echte, onvervalste, klassieke cannabisgeschiedenis willen zeker de Oer Skunk Autoflower eens uitproberen.

Breeder

Seedsman

Type

Vrouwelijke autoflower

Binnen/Buiten

Geschikt voor zowel binnen als buiten

Hoogte

60-120cm

Bloeitijd

9 – 10 weken

Opbrengst

Gemiddeld

Overige

THC: 18%

TOP