Northern Light

Northern Light

4.99

Northern Light Feminised is een bekende en populaire wiet soort. Door de samenstelling van verschillende genetica is de Northern Light heeft hij allerlei fijne eigenschappen. Eén daarvan is dat hij zeer schimmel en ziekte resistent is.
Wanneer de Northern Light Feminised Indoor gekweekt wordt zal ze een gemiddelde hoogte bereiken van 1 meter 20. Wanneer de plant buiten voldoende ruimte krijgt kan ze zelfs doorgroeien tot een cannabis plant die hoger dan 2 meter is. Ondanks haar Indica achtergrond zijn er een aantal sativa kenmerken terug te vinden in de Northern Light. Zo zit er veel ruimte tussen de stengels en maakt de cannabis plant lange dunne bladeren aan.

Aantal

De opbrengst van de Northern Light is ook zeker geen teleurstelling voor de commerciele kweker. Gemiddeld zal ze per plant ongeveer 50 tot 60 gram gedroogde cannabis opleveren, wat ongeveer 600 gram per vierkante meter is onder een lamp van 600W. Wanneer ze in een warme omgeving wordt gekweekt kan ze outdoors opbrengsten van meer dan 625 gram per plant opleveren.

Terwijl de cannabis plant na ongeveer 7-8 weken is uitgebloeid zijn er sommige kwekers die er voor kiezen om na 7 weken al hun Northen Light plant te oogsten. Dit geeft namelijk een iets krachtigere smaak maar zal hierdoor een beetje kracht verliezen in zijn effect.  Wil je gaan voor de krachtige Knock-Out stoned effect van de Northern Light dan raden wij je aan om pas als de trichomen lichtjes bruin beginnen te worden de cannabis plant te oogsten. Dit zal na ongeveer 8-9 weken bloeien gebeuren.

Het roken van de Northern Light zal de roker een compleet knock out gevoel geven.  Dus ben je opzoek naar een cannabis soort die je extreem stoned aan de bank gekluisterd houd zoek dan niet verder, want de Northern Light zorgt er wel voor dat je voorlopig nergens heen gaat.

Breeder

Seedsman

Type

Vrouwelijke Wietzaadjes

Binnen/Buiten

Zowel geschikt voor binnen als buiten kweek. Schimmel/ziekte resistent

Hoogte

120cm – 200cm

Bloeiperiode

8 – 9 weken. Buiten eind september

Opbrengst

Hoog. Sterk afhankelijk van grootte plant

Overige

Schimmel en ziekte resistent. Overwegend Indica.

TOP