Hindu Kush Autoflower

Hindu Kush Autoflower

5.99

Hindu kush is een zelfbloeiende, bijna pure indica wietsoort. Doordat het een zelfbloeiende wietsoort is, heeft het maar weinig onderhoud nodig en is de kans op een succesvolle oogst groot. Hierdoor is het voornamelijk voor beginnende hobbykwekers met medicinale doeleinden een aantrekkelijke wietsoort omdat er weinig inspanning nodig is en vrijwel niets fout kan gaan. Je hoeft geen rekening te houden met de lichtcyclus of andere zaken; de Hindu Kush Autoflower begint te bloeien wanneer de eerste bladeren aan de plant komen. De wietplant bloeit kort waardoor je gemiddeld gezien meer oogsten per jaar kunt fixen.

Aantal

Doordat de Hindu Kush Autoflower wietzaadjes gefeminiseerd zijn, weet je zeker dat je een vrouwelijke plant zult groeien.

Deze Hindu Kush plant blijft redelijk laag en heeft een compacte groeistructuur. Er kunnen technieken worden toegepast om de opbrengst te vergroten, zoals lolliepopping, Sea of Green (SOG) of screen of green (SCROG).

De plant kan zowel buiten, als binnen gekweekt worden. Wanneer je ervoor kiest om de plant buiten in de volle grond te plaatsen zal de Hindu Kush iets groter worden dan wanneer je het binnen teelt. De toppen zijn veelal dicht en vol.

De smaak van Hindu Kush

De Hindu Kush heeft aardse tinten in de smaak en tegelijkertijd komt er een zoete smaak naar boven. Het heeft wat weg van sandelhout en wierook gecombineerd met wat zoetheid. De nasmaak kan je doen denken aan dennen.

Het effect van Hindu Kush

Wanneer je Hindu Kush gebruikt zul je ervaren dat je een langdurige, heerlijk ontspannen en kalm gevoel zult ervaren, zonder het couch-lock effect. Het is een soort wat prima medicinaal gebruikt kan worden vanwege de ontspannende en rustgevende werking. Verder heeft het invloed op de spierspanning en kan het ondersteuning bieden bij slapeloosheid.

Het voordeel van Hindu Kush Autoflower is dat het zelden gevoel van angst of paranoïde veroorzaakt. Hierdoor is het ook een fijne soort om te gebruiken voor beginners. Het is mogelijk dat Hindu Kush het concentratievermogen verbetert en zou zelfs gunstig zijn bij het studeren (als je niet teveel neemt). Ook de creativiteit kan het verbeteren en het kan minder leuke klusjes zoals het huishouden net wat leuker maken.

Perfect voor beginners

Deze zelfbloeiende Hindu Kush is perfect voor beginners: zowel voor beginnende kwekers als voor beginnende gebruikers. Het is een soort wat automatisch bloeit waardoor het ook weinig onderhoud en aandacht nodig heeft. Doordat er weinig inspanning nodig is, is zowel voor beginnende kwekers als kwekers met medicinale doeleinden ideaal. Daarnaast is het erg fijn dat de plant snel groeit en maar weinig tijd nodig heeft. Zo kun je ook snel van je oogst genieten!

Daarnaast heeft Hindu Kush een lekkere smaak en een heel fijn effect. Het ontspant het lichaam en zorgt voor meer rust en kalmte wat erg prettig kan zijn. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk om taken uit te voeren wanneer je gebruik hebt gemaakt van Hindu Kush, ze worden er zelfs wat leuker op!

Breeder

Sensi Seeds

Type

Vrouwelijke Autoflower

Binnen/Buiten

Zowel geschikt voor binnen als buiten kweek.

Hoogte

Compacte plant

Bloeiperiode

45 – 50 dagen

Opbrengst

Gemiddeld, afhankelijk van omstandigheden als licht etc.

Overige

90% Indica, doet het redelijk goed in een koud/koel klimaat

TOP