G-Force

G-Force

6.99

G-Force Wietzaadjes hebben voornamelijk indica genen. Het is een combinatie van Skunk, Northern Lights en G-13. De bloeitijd duurt redelijk lang maar dan heb je ook wat: de G-Force wietplant kan onwijs grote toppen produceren die vol zitten met hars.

De G-Force wietzaadjes kun je prima binnen kweken, de plant blijft redelijk klein (max. 130 cm) en compact dus het heeft niet veel ruimte nodig. Bij warmere temperaturen is het mogelijk de plant ook buiten in de volle grond te telen. Om te profiteren van een maximale opbrengst is het belangrijk de plant goed te verzorgen en te onderhouden. Het is een wietplant die redelijk wat aandacht nodig heeft om optimaal te groeien en bloeien. Wanneer je het goed doet kan de plant wel 125 gram cannabis opleveren.

Doordat de plant extra aandacht nodig heeft, is het minder geschikt voor ‘makkelijke’ hobbykwekers.

Aantal

De smaak van G-Force

Wanneer je G-Force consumeert zul je meerdere smaken herkennen. Het heeft een zoete en exotische tint, maar tegelijkertijd heeft het houtachtige, aardse tinten en kan het doen denken aan dennenbomen.

Het effect van G-Force

Omdat de G-Force wietplant een bijna pure indica soort is, zorgt het voor een heftig, lichamelijk stoned gevoel. Deze wietsoort kan het ‘couch lock’ effect veroorzaken waarbij je het gevoel hebt helemaal weg te zakken in de bank. Opstaan om iets te gaan doen kan dan ook onwijs zwaar voelen. Tenzij het gaat om het halen van eten, want G-Force kan voor behoorlijk wat honger zorgen. Doordat G-Force wiet ook CBD bevat zorgt het voor zowel een lichamelijke als geestelijke ontspanning. Het is een prima soort om te gebruiken in de avond.

Voor beginnende wietgebruikers is deze wietsoort wellicht ‘minder’ geschikt ;).

Dikke toppen vol met hars

Hoewel de plant wat meer tijd en aandacht nodig heeft, is het zeker de moeite waard om de G-Force plant te kweken. Het eindresultaat mag er zeker zijn: de toppen zijn dik en zitten vol met hars. Het gebruik ervan zorgt voor een zwaar, stoned gevoel maar tegelijkertijd kun je daardoor heerlijk ontspannen.

Breeder

Flying Dutchmen

Type

Vrouwelijke Wietzaadjes

Binnen/Buiten

Het liefst binnen of buiten onder een afdakje (kas).

Hoogte

Compacte plant, groeit relatief weinig tijdens de bloeifase (max. 130cm)

Bloeiperiode

55 – 65 dagen

Opbrengst

Opbrengst kan zeer hoog zijn, zeker gezien de hoogte van de wietplant (erg compacte toppen)

Overige

80% Indica, hoog hars gehalte

TOP