Dutch Delight

Dutch Delight

6.99

Dutch Delight Wietzaadjes is een indica wietsoort, en is een combinatie van Big Bud, Skunk en Afgaan. Dit maakt het een erg krachtig en stevige wietplant en door de vermenging is het bijna een pure Indica soort.

De Dutch Delight kan zowel binnen als buiten gekweekt worden. De reden waardoor de Dutch Delight wietsoort zo populair is, komt mede door de korte bloeitijd en de enorm grote hoeveelheid grammen wiet die het oplevert per plant. Hoewel de plant veel cannabis produceert heeft het verder weinig aandacht nodig wat betreft verzorging. Je kunt dus veel wiet kweken in korte tijd, ideaal!

Doordat de wietzaadjes gefeminiseerd zijn heb je gegarandeerd een vrouwelijke plant. Dutch Delight Wietzaadjes zijn een goed voorbeeld van de toenemende kennis en expertise als het gaat om plantkunde en landbouw ontwikkeling.

Aantal

De smaak van Dutch Delight

De smaak van Dutch Delight is heerlijk zoet gecombineerd met een noot- en houtachtige smaak.

Het effect van Dutch Delight

Het effect van de Dutch Delight is een krachtig, lichamelijk stoned gevoel. Dit komt doordat het bijna een pure Indica wietsoort is. Het geef een ontspannen gevoel en is daardoor aan te raden voor gebruik in de avond. Zorg wel dat je wat te drinken bij de hand hebt want het gebruik van Dutch Delight kan voor een droge mond zorgen. Voor beginnende cannabisgebruikers kan het effect als heftig worden ervaren. Zorg dus dat je het rustig aan doet.

Naast het stonede gevoel kan het ook zorgen voor een opgeheven en euforisch gevoel.

Hoge opbrengst in korte tijd

De Dutch Delight cannabisplant heeft een warm klimaat nodig maar verder weinig aandacht. Het geeft in korte tijd een hoge opbrengst en is een kwalitatief goede plant. Dutch Delight smaakt goed en het effect is heerlijk stoned.

Breeder

Flying Dutchmen

Type

Vrouwelijke Wietzaadjes

Binnen/Buiten

De Dutch Delight kan zowel binnen als buiten gekweekt worden

Hoogte

Dutch Delight maakt tijdens de bloei een gemiddelde hoogtegroei door. Hoogte hangt af van wanneer deze in de bloei gaat.

Bloeiperiode

50 – 65 dagen

Opbrengst

Deze soort staat bekend vanwege de hoge opbrengst

Overige

90% Indica, en daarbij een echte grammenknaller!

TOP