Wietzaadjes

Als je op zoek bent naar wietzaadjes dan ben je op de juiste website beland. Door ons ‘beperkte’ assortiment zijn onze wietzaden altijd lekker vers en dus kiemkrachtig. Wij selecteren in iedere categorie alleen de beste wietsoortjes. Hoe we dit doen? Iedere soort die wij verkopen hebben we zelf getest. Hierdoor kunnen we jou goed adviseren zowel voor als tijdens de kweek.

Wij verkopen zowel reguliere als vrouwelijke wietzaadjes. Vrouwelijke wietzaadjes worden ook vaak gefeminiseerde wietzaadjes genoemd. Alleen vrouwelijke wietplanten produceren wiet. Als je kiest voor een reguliere soort, waar ook mannetjes wietplanten uit kunnen komen, en zal je dus de mannelijke wietplanten moeten verwijderen. Meer hierover lees je in onze blog.

Naast de ‘gewone’ wietzaadjes zijn er ook nog snelbloeiers: vrouwelijke autoflowers en reguliere autoflowers. Autoflowers hebben als voordeel dat ze vanzelf gaan bloeien.

Heb je vragen of advies nodig? We horen het graag!

Wietzaadjes kopen doe je hier! Goedkope wietzaadjes van hoge kwaliteit

Wij weten precies wat we verkopen. WietzaadjesKopen.nl kweekt en test alle wietsoortjes namelijk zelf! We hebben bewust gekozen voor een beperkt aanbod met alleen de beste soortjes. Hierdoor zijn alle zaadjes ook nog is super vers=kiemkrachtig. Ons doel is om voor een betaalbare prijs hoge kwaliteit wietzaadjes te kunnen leveren.

Bekijk hier alle soortjes

Waarom WietzaadjesKopen.NL ?

Snel en Gratis thuisbezorgd!

Vandaag Besteld = Morgen in huis! Daarnaast betaal je bij ons NOOIT verzendkosten.

Goedkope Wietzaadjes

Onze missie is om hoge kwaliteit wietzaadjes te kunnen leveren tegen een lage betaalbare prijs.

Top Service

Vragen? Wij beantwoorden jouw vraag altijd binnen 24 uur!

Wietzaadjes Merken